Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Peräseinäjoki – välittömästi Sinun

 

Peräseinäjoki sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnassa, hyvien liikenneyhteyksien sydämessä. Peräseinäjoki yhdistyi Seinäjokeen vuonna 2005, toimien tänä päivänä kulttuuria kuplivana, aktiivisena kaupunginosana.

 

Juureva maaseutu, ystävälliset ihmiset sekä alueen palvelut antavat avaimet yrittämiseen, elämiseen ja harrastamiseen. Tule ja toteuta toiveesi Peräseinäjoella!

 

Asuminen

Asuminen

Peräseinäjoen asunto- ja tontti- tarjonnasta löytyy runsaasti valinnan- varaa. Nappaa omasi ja asetu kotipesääsi joko keskustan palvelujen ääreen tai maaseudun rauhaan, keskelle kaunista pohjalaismaisemaa.

TUTUSTU

Palvelut ja vapaa-aika

Palvelut & vapaa-aika

Peräseinäjoella ei aika käy pitkäksi, sillä kulttuurinnälkään ja muihin vapaa- ajan toimintoihin löytyy lukuisia vaihto- ehtoja. Kalajärven virkistysalue moni- puolisine aktiviteetteineen houkuttelee väkeä Peräseinäjoelle ympäri Suomen.

TUTUSTU

Tapahtumakalenteri

« Heinä 2016 »
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Pvm Nimi Kategoria
 Ei pvm saatavilla...

OSTA, MYY, VUOKRAA – ILMAISEKSI!

Myy talosi tai tonttisi

Oletko ostamassa tonttia Peräseinäjoelta? Vai onko toiveissasi muuttovalmis koti kauniissa, pohjalaisessa maalaismiljöössä? Oheisen linkin kautta voit ilmoittaa ilmaiseksi myynti- ja vuokrakohteesi tai jättää oman ostoilmoituksesi.

Täytä ilmoituslomake

SYTYTTÄÄKÖ?

Ideat ja ajatukset

Onko sinulla mielessäsi asioita, joita haluaisit kehittää Peräseinäjoella? Klikkaa linkkiä ja jätä kehittämisideoita ja terveisiä eteenpäin vietäviksi.

Ideat ja ajatukset

PERÄSEINÄJOEN KYLäT