Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Peräseinäjoki – välittömästi Sinun

 

Peräseinäjoki sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnassa, hyvien liikenneyhteyksien sydämessä. Peräseinäjoki yhdistyi Seinäjokeen vuonna 2005, toimien tänä päivänä kulttuuria kuplivana, aktiivisena kaupunginosana.

 

Juureva maaseutu, ystävälliset ihmiset sekä alueen palvelut antavat avaimet yrittämiseen, elämiseen ja harrastamiseen. Tule ja toteuta toiveesi Peräseinäjoella!

 

Asuminen

Asuminen

Peräseinäjoen asunto- ja tontti- tarjonnasta löytyy runsaasti valinnan- varaa. Nappaa omasi ja asetu kotipesääsi joko keskustan palvelujen ääreen tai maaseudun rauhaan, keskelle kaunista pohjalaismaisemaa.

TUTUSTU

Palvelut ja vapaa-aika

Palvelut & vapaa-aika

Peräseinäjoella ei aika käy pitkäksi, sillä kulttuurinnälkään ja muihin vapaa- ajan toimintoihin löytyy lukuisia vaihto- ehtoja. Kalajärven virkistysalue moni- puolisine aktiviteetteineen houkuttelee väkeä Peräseinäjoelle ympäri Suomen.

TUTUSTU

Tapahtumakalenteri

« Tammi 2017 »
MaTiKeToPeLaSu
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Pvm Nimi Kategoria
 Ei pvm saatavilla...

OSTA, MYY, VUOKRAA – ILMAISEKSI!

Myy talosi tai tonttisi

Oletko ostamassa tonttia Peräseinäjoelta? Vai onko toiveissasi muuttovalmis koti kauniissa, pohjalaisessa maalaismiljöössä? Oheisen linkin kautta voit ilmoittaa ilmaiseksi myynti- ja vuokrakohteesi tai jättää oman ostoilmoituksesi.

Täytä ilmoituslomake

SYTYTTÄÄKÖ?

Ideat ja ajatukset

Onko sinulla mielessäsi asioita, joita haluaisit kehittää Peräseinäjoella? Klikkaa linkkiä ja jätä kehittämisideoita ja terveisiä eteenpäin vietäviksi.

Ideat ja ajatukset

PERÄSEINÄJOEN KYLäT